Cautare

14453 de rezultate pentru "accidente de circulatie in italia data de 08 09 09" (5.39 secunde)
Alegeri in Italia: Coalitia de stanga, pe primul loc, potrivit sondajelor la urne Coalitia de stanga condusa de Pier Luigi Bersani se afla pe primul loc in urma alegerilor legislative desfasurate duminica si luni in Italia, potrivit sondajului la urne al televiziunii Sky TG-24, transmite AFP.
Prin costurile de productie convenabile, Romania se situeaza printre cele mai rentabile state in privinta investitiilor. Un studiu realizat de o asociatie italiana face, in acest sens, o analiza internationala destul de detaliata la capitolul utilitati. Studiul ia in calcul o serie de factori care influenteaza costurile de productie:
O companie privata va realiza curse externe catre Germania, Italia, Spania, Ungaria, Ucraina si Republica Moldova. Proiectul va demara in luna august a acestui an.
Importurile de vin au fost de 37 de ori mai mari in primele patru luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta in timp ce exporturile s-au redus aproape la jumatate.
Un studiu realizat de Eurostat, Biroul de statistica al Uniunii Europene, arata ca in timp ce la noi rata somajului era de 7,2%, in UE aceasta ajungea la 9% in 2005. Nivelul somajului din Romania va scadea si mai mult in anii viitori.
Reprezentantii regiunii Veneto, una dintre cele mai dezvoltate din Italia, au demarat, in cursul lunii septembrie 2006, un proiect destinat identificarii persoanelor interesate sa munceasca in peninsula.
Muncitorii romani au trimis in tara anul trecut 5,32 miliarde de euro, cu 1,5 miliarde de euro mai mult fata de 2005, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Banii trimisi de romani insumeaza circa 6% din Produsul Intern Brut (PIB).
La ora actuala, prin intermediul retelei Eures, sint puse la dispozitie 1.162 de locuri de munca, cele mai multe in Irlanda (370), Slovacia (188), Ungaria (45), in timp ce in Italia au fost declarate vacante 6 locuri de munca, iar in Spania un numar de 30.
Daca vrei sa-ti cumperi un apartament sau sa te muti într-unul cu mai multe camere, e bine sa te gândesti de doua ori înainte de a face acest pas.
Lipsa locurilor de munca si saracia lucie conving tot mai multi doljeni sa-si doreasca un loc de munca în strainatate.
Incepand cu aceasta luna, romanii din Italia pot trimite bani prin serviciul de transfer, Valutrans, prin intermediul Postei Romane. Destinatarul poate ridica sumele trimise din Italia, dupa 20 minute din momentul in care a fost efectuata tranzactia, pe baza actului de identitate.
Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au crescut cu 3% in februarie si cu 8% in primele doua luni, comparativ cu perioada similara din 2009, potrivit Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile.
Un sat istoric Valle Piola, Italia, a fost scos la vanzare pentru ca nu sunt fonduri pentru restaurare, potrivit The Telegraph. Satul este inconjurat de munti si se afla in centrul celui mai mare parc national din Italia, Gran Sasso din regiunea Abruzzo.
Italia si Grecia vor intra in incapacitate de plata anul acesta Roma si Atena nu vor reusi sa isi achite datoriile anul acesta, in ciuda eforturilor facute de UE, avertizeaza o firma de consultanta.
O noua autostrada care va lega Romania de Occident: noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara. Din pacate, totul ramane deocamdata la stadiul de idee.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul" ... Cele mai multe produse au fost exportate in Italia, Marea Britanie, Germania. In schimb, au luat avans si importurile, deficitul comercial adancindu-se anul trecut.
Romit TV, prima televiziune romano-italiana, s-a lansat oficial la Roma, in prezenta viceprimarului Romei, Sveva Belviso si a senatorului roman Mircea Geoana, informeaza Mediafax.ro. Televiziunea, al carei presedinte este Emanuele Latagliata, s-a lansat in Sala di Pietro da Cartona (Musei Capitolini) din incinta Primariei orasului Roma.
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Campioanele mondiale au plecat ieri spre o tara insorita, Qatar, si au scapat pentru cateva zile de gerul din Romania. Craiovencele Loredana Iordachioiu Dinu, Anca Maroiu si colegele sale vor concura maine la Doha, in cadrul primei etape din Cupa Mondiala.
Ce s-a ascuns in spatele deciziei de a-l lasa pe roman in afara lotului pentru meciul cu Fiorentina Presa din Italia dezvaluie ca Adrian Mutu a lipsit o zi de la antrenamentele echipei sale dupa revenirea de la echipa nationala.
google-analytics.com